Nyitvatartásunk: H-P 07:00 - 16:00, Szo 07:00 - 12:00

Kérdése van? Hívjon minket! +36209263678

Cégünk munkaerőt keres!

1994 óta működő cégünk 7 vaskereskedés és műszaki áruház után új kihívások elé nézett, így 2020. január 1-jétől átvettük a Budakeszi Tiefenweg utcába költözött Díszkovácsoló Üzem működtetését! A nagyobb termelékenység érdekében a régi, tapasztalt kollégák mellé 3-4 új kollégát szeretnénk felvenni, akik a legjobbaktól leshetik el a szakma fortélyait!

Üzemünkben kovácsoló- és mángorlógépekkel állítjuk elő termékeinket, valamint értékesítést is végzünk, így az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat:

  •         Árukiadó
  •         Betanított munkás
  •         Targoncakezelő
  •         Gépkezelő-gépbeállító

 

Kíváncsi vagy hogyan folyik a munka egy díszkovácsoló üzemben? Kattints az alábbi linkre és tekintsd meg a gépeket munka közben! Mi is ilyen és hasonló gépekkel dolgozunk!

https://www.youtube.com/watch?v=A2ESdQym_YM

Tetszett amit láttál? Szívesen dolgoznál hasonló gépekkel? Ha a válaszod igen, de attól tartasz, hogy sosem csináltál még ilyet, ne aggódj! Rutinos kollégáink megtanítanak a gépek kezelésére, elsajátíthatsz egy külön szakmát és a későbbiekben akár a fejlődésedhez szükséges tanfolyamokat is elvégezheted nálunk!

Nettó kereseti lehetőség: 230.000-250.000 Ft/hó + évközi juttatások.

Teljes 8 órás bejelentés, egy műszakos munkarend.

Ha szívesen dolgoznál velünk, küldd el önéletrajzodat a hr@timarvasker.hu e-mail címre és vegyél részt interjúnkon akár már holnap!